BURSA / NİLÜFER - İbrahim Uyar İlkokulu

Tem

Değerli Velilerimiz, okulöncesi ve 1.sınıf kayıtlarımız 19.07.2023 Çarşamba günü başlayacaktır.  Öğrenci nakil işlemleri ise 14 Ağustos 2023 pazartesi günü başlayacaktır. İşlemleriniz için 10:00 ile 15:00 saatleri arası okulumuzu ziyaret edebilirsiniz

Haz

İlçe kaymakamı Dr Mustafa Özarslan ve ilçe Md.vekili Mehmet Altınok ,şube müdürleri Sadrettin Çelik ve Ahmet  Gültekin karne günü okulumuzu ziyaret edip , öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldular. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı Yunanistan ortaklı okulumuz öğretmenleri A. Bahar PSAV, Merve ULUĞ , Hatice KIRMIŞ' ın yürüttüğü Out Of School projemizin final ürünü olan sesli dijjital ağaç kataloğumuzu 3 dilde  öğrencilerimizle beraber oluşturduk.

May

e - Twinning kapsamında Out Of School projemizin 3- C  sınıfının panosu hazırlandı.

May

E Twinning " OUT OF SCHOOL" projemiz kapsamında Poster yarışmasında 4A sınıfından Zeynep TOSUN 'un posteri  birinci olarak seçilmiştir.

May

e Twinning out of school projemizin poster çalışmaları

May

Kurumumuzun ismi ve logosunu tescil ettirmek için Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığımız başvuru olumlu sonuçlanarak marka tescil belgemizi aldık. Tasarım tescili  için de hazırlıklarımız devam etmektedir.

May

OKULUMUZA BÜYÜK ÖDÜL: ETWINNING OKULU OLDUK!

Okulumuz  Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

Aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip olan okulumuz eTwinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak e Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

Bu zorlu süreçte okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü okulumuza kazandıran öğrenci,öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Özel eğitim sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen “Benim Takım, Benim Tasarımım” Ulusal takı tasarım yarışmasında  dereceye giren okulumuz öğrencileri ödüllerini aldılar.

Ekm

Uzman konuşma ve dil terapisti Aysun ŞAN tarafından velilerimize çocukluk çağı dil ve konuşma bozukluğu hakkında bilgilendirici seminer verildi.

Öğrenci ve velilerimiz "Afet Farkındalık Eğitimleri" ile Afetlere hazırlanıyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yıılının TÜRKİYE AFET EĞİTİM YILI ilan edilmiş olması nedeniyle afetlere dirençli toplum oluşturma ve bütünleşik Afet yönetimi anlayışıyla toplumda önlem alma kültürünü önceleyen ve afet öncesi, sırası ve sonrasına ilişkin bilgi ve becerileri kazandırma, tutum ve davranış oluşturma sorumluluğuyla Müdürlüğümüz ve AFAD işbirliği ile Tüm velilerimize "AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ" verilmektedir.

Filmi ilgili Linkten ulaşabilirsiniz.